Apie mus     Regionai     Partnerystė     Karjera     Kontaktai  

Check Out My Flash Movie...(Enable Javascript to See It)

  Greita paieška
Veiksmas:        Objekto tipas:  
Vietovė:       
Parduodama sodyba

Miestas: Dituva
Kaina: 270000 Lt
Projektas perkeltas į naują, daug greitesnį serverį. Nuo šiol mūsų duomenų baze naudotis bus dar patogiau!  
Agentūra "Turto menė"



Dirba regionuose:
  • Vilnius
  • Adresas: Gedimino pr. 54b, LT-01110 Vilnius, Lietuva
    Telefonas: +370 5 249 63 41, +370 600 04660
    El.paštas: info@turtomene.lt
    Tinklapis: http://www.turtomene.lt
    Apie agentūrą: Mes, UAB NTA "Turto Menė", esame sėkmingai dirbanti ir auganti nekilnojamojo turto agentūra. Išsilavinęs ir patyręs kolektyvas teikia profesionalias paslaugas ir konsultacijas mūsų klientams.



    Palankiausiomis sąygomis padedame pirkti, parduoti, išsinuomoti ar išnuomoti nekilnojamąjį turtą. Taip pat vykdome nekilnojamojo turto projektus su tarptautinėmis kompanijomis ir užsienio investuotojais.



    Mūsų klientai jau įsitikino mūsų siūlomų sprendimų profesionalumu. Mūsų partneriai - "Hansabankas" bei "AmCredit" - jau įvertino mūsų darbą ir siūlo mūsų klientams išskirtines paskolų būstui sąlygas. Mes gerbiame savo konkurentus, todėl visada esame atviri bendradarbiavimui. Viskas daroma mūsų didžiausios vertybės - kliento - gerovei.



    Mūsų tikslas - surasti Jūsų poreikius atitinkantį būstą ar patalpas, padėti parduoti Jūsų turimą nekilnojamąjį turtą bei profesionaliai sutvarkyti sandorį.



    Mūsų misija - pakeisti susiformavusią neigiamą visuomenės nuostatą apie tarpininkavimo paslaugas nekilnojamojo turto srityje. Todėl mūsų patarimai ir siūlomi sprendimai visada bus tik Jūsų naudai.



    Mūsų vizija - didelė, pirmaujančias pozicijas nekilnojamojo turto tarpininkų rinkoje užimanti, klientų vertinama kompanija, dirbanti su nekilnojamojo turto projektais tiek Lietuvoje, tiek tarptautinėse rinkose.



    Kurdami šią svetainę, siekiame palengvinti sudėtingas tinkamo nekilnojamojo turto paieškas, padidinti nekilnojamojo turto pardavimo galimybes bei pabėžti mūsų parduodamų objektų ir vystomų projektų išskirtinumą.

    Mūsų svetainėje nekilnojamųjų objektų statusas nuolat atnaujinamas, nes čia mes siekiame tik naujausios informacijos. Jūs taip pat galite nemokamai paskelbti savo parduodamą nekilnojamąjį turtą mūsų svetainėje, o tai padidins galimybę sėkmingiau parduoti.

    Skyrelyje "Siūlykite" užpildykite mūsų pateiktą anketą. Tai užtruks tik 3-5 minutes.



    Mes, UAB NTA "Turto Menė", taip pat atliekame personalo atrankas, turinčias kelerių metų tradicijas, padedame įsidarbinti bei pateikiame geriausius personalo valdymo sprendimus įmonėms už vienas žemiausių kainų rinkoje. Plačiau apie tai PERSONALO ATRANKOS IR KONSULTACIJŲ skyriuje.



    Mūsų pagrindinis partneris - draudimo brokeris "Drausma" su kuriuo kartu sukūrėme šį internetinį projektą. Plačiau apie UADBB "Drausma" -draudimo paslaugų ir konsultacijų skyriuje.


    Check Out My Flash Movie...(Enable Javascript to See It)
    Visos teisės saugomos © Jungtines NT agentūros